© Timmerbedrijf Jaap Koster en Anneloes Bruin
Versie 7a van 10 maart 2013. Webmaster:
Jaap Koster heeft sinds 1989 een eigen timmerbedrijf.Zij zijn beiden ervaren timmerlieden en werken vanuit een kleinschalige efficiënte werkplaats in Amsterdam-Noord
Anneloes Bruin heeft sinds 1987 een eigen timmerbedrijf.In 1992 voegden zij hun bedrijven samen tot een Vennootschap onder Firma (VoF)
Welkom bij de timmerwerkplaats van Jaap Koster en Anneloes Bruin
Onze passie is ons werk en de mensen waarvoor wij werken wat zich vertaalt in het ontwerp, de aanpak waarbij wij duurzame materialen en technieken toepassen.

Voor
advies, ontwerp en uitvoering bij een grote variëteit van allerlei timmer werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Hoge kwaliteit staat voorop bij ons werk.
Aandacht voor de wensen van u als klant is de leidraad voor het ontwerp, de keuze van het materiaal én de uitvoering van het werk.

Wij gaan zorgvuldig om met ons aller milieu, zowel buiten ons bedrijf als in de werkplaats,
door zo schoon mogelijk te werken en milieuvriendelijke materialen toe te passen.
Bij voorkeur passen wij lokaal of Europees hout toe. Zeker voor binnen levert vurenhout en lariks een kwalitatief goed resultaat. Als de alternatieven voor tropisch hardhout geen optie zijn dan passen wij uitsluitend hout toe voorzien van
het FSC-keurmerk. Dit waarborgt een verantwoorde kap en
zorg voor het milieu daar en dus ook hier.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten timmerwerk.
Keukens op maat gemaakt, boekenkasten, kledingkasten, kantoormeubelen, tafels/werkbladen, kozijnen, ramen en deuren, dakterras/vlonders, verbouwingen.

Onze vakkennis combineren wij als het nodig is met de werkzaamheden van andere vaklieden, als loodgieter, elektricien, tegelzetter, schilder, stukadoor of lasser.
De uitvoering van het werk kan modern, naar oude stijl (profielen, panelen), geschilderd/gespoten/gelakt/met was behandeld, van massief hout of plaatmateriaal.