Over Jaap en Anneloes

Welkom bij de timmerwerkplaats
van Jaap Koster en Anneloes Bruin

Jaap Koster heeft sinds 1989 een eigen timmerbedrijfV-xx-2887_ZwKastSamen
Anneloes Bruin heeft sinds
1987 een eigen timmerbedrijf

In 1992 voegden zij hun bedrijven samen tot een Vennootschap onder Firma (VoF)

Zij zijn beiden ervaren timmerlieden en werken vanuit een kleinschalige efficiënte werkplaats in Amsterdam-Noord

 

Onze passie is ons werk en de mensen waarvoor wij werken wat zich vertaalt in het ontwerp, de aanpak waarbij wij duurzame materialen en technieken toepassen.

Voor 
advies, ontwerp en uitvoering bij een grote variëteit van allerlei timmerwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Hoge kwaliteit staat voorop bij ons werk.
Aandacht voor de wensen van u als klant is de leidraad voor het ontwerp, de keuze van het materiaal én de uitvoering van het werk.

Wij gaan zorgvuldig om met ons aller milieu, zowel buiten ons bedrijf als in de werkplaats,  door zo schoon mogelijk te werken en milieuvriendelijke materialen toe te passen.
Bij voorkeur passen wij lokaal of Europees hout toe. Zeker voor binnen, levert vurenhout en lariks een kwalitatief goed resultaat. Als de alternatieven voor tropisch hardhout geen optie zijn dan passen wij uitsluitend hout toe voorzien van het FSC-keurmerk. Dit waarborgt een verantwoorde kap en zorg voor het milieu daar en dus ook hier.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten timmerwerk.
Keukens op maat gemaakt, boekenkasten, kledingkasten, kantoormeubelen, tafels/werkbladen, kozijnen, ramen en deuren, dakterras/vlonders, verbouwingen. Onze vakkennis combineren wij als het nodig is met de werkzaamheden van andere vaklieden, als een loodgieter, elektricien, tegelzetter, schilder, stukadoor of lasser.
De uitvoering van het werk kan modern, naar oude stijl (profielen, panelen), geschilderd/gespoten/gelakt/met was behandeld, van massief hout of plaatmateriaal.